Σχετικά με εμάς. Γιατί να προτιμήσω το συνεργείο καθαρισμού Σίσυφος.

Στο συνεργείο καθαρισμού Σίσυφος με έδρα την Θεσσαλονίκη είμαστε έμπειροι επαγγελματίες και καθαρίζουμε τον χώρο σας όπως σας αρέσει κάθε φορά. Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πληρούν όλες τις προδιαγραφές που επιτάσσει η νομοθεσία. Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα όσο αυτό είναι πρακτικά εφικτό. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να διασφαλιστεί η πλήρης ικανοποίησή σας.

Επιπλέον είμαστε πάντα στον χώρο εργασίας (εφόσον πολύ σπάνια δουλεύουμε με υπαλλήλους και όταν συμβεί αυτό εργαζόμαστε και εμείς προσωπικά μαζί τους),εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και την άμεση λύση του όποιου προβλήματος παρουσιαστεί σε συνεργασία με τον πελάτη. Απαλλάσσουμε λοιπόν τον πελάτη από την ταλαιπωρία της επικοινωνίας με το γραφείο το οποίο θα στείλει τον επόπτη (που τον πληρώνεται εσείς) για να δώσει μία λύση στο πρόβλημα. Ακόμη δίνουμε στον διαχειριστή του κτιρίου ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο με το οποίο εξηγούμε αναλυτικά τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει σαν συνεργείο καθαρισμού και την αμοιβή μας. Το συμβόλαιο αυτό το δίνουμε και σε κάθε άμεσα ενδιαφερόμενο που θα μας το ζητήση.

Αν θέλετε να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες  μας ή αν επιθυμείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο Επικοινωνήστε μαζί μας.