Υπηρεσίες καθαρισμού πολυκατοικιών

Το συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκης Σίσυφος με έμπειρο προσωπικό παρέχει άριστες υπηρεσίες καθαρισμού πολυκατοικιών φροντίζοντας για την πιο καθαρή και την ομορφότερη εικόνα της πολυκατοικίας. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ακόμη, με την εμπειρία μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε τον καθαρισ μό της πολυκατοικίας ώστε να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και στις απαιτήσεις σας. Εμπιστευτείτε τον καθαρισμό της πολυκατοικίας σας στο συνεργείο καθαρισμού Σίσυφος διότι:

  • Δίνουμε εξαιρετικές τιμές για τον καθαρισμό πολυκατοικιών  (επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές).
  •  Παρέχουμε μοναδικές επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού πολυκατοικιών.
  •  Έχουμε άριστες συστάσεις( με υπερηφάνεια λέμε ότι ανήκουμε στους ελάχιστους Ελληνες που παίρνουν αυξήσεις στις αποδοχές τους σε καιρό κρίσης).
  • Συμβάλουμε στην μείωση των κοινοχρήστων και στο “τρέξιμο¨ του διαχειριστή της πολυκατοικίας δίνοντας έξτρα δωρεάν παροχές (αλλαγή ή επισκευή των κοινόχρηστων λαμπτήρων, διακοπτών και βρύσης. Πλύσιμο εξωτερικών ή εσωτερικών δαπέδων με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε).
  •  Έχουμε άμεση ανταπόκριση και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες καθαρισμού της πολυκατοικίας στις ανάγκες σας.
  •  Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και χρησιμοποιούμε οικολογικά καθαριστικά που σέβονται το περιβάλλον και την υγεία σας και επιπλέον διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες από το ΓΧΚ, από ευρωπαϊκούς οργανισμούς ή και από τον ΕΟΦ.
  •  Εκδίδουμε όλα τα απαραίτητα παραστατικά και έτσι είστε ασφαλείς όσον αφορά φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα.

 Καλέ στε τώρα για να έρθουμε στο χώρο σας και αφού ακούσουμε τι ζητάτε θα σας δώσουμε την πρόταση μας ειδικά για την πολυκατοικία σας (γιατί κάθε κτίριο είναι μοναδικό και οι ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστές).

                                                Επικοινωνία