ΤΙΜΕΣ

Καλέστε τώρα: κιν.6976643980 για άμεση Επικοινωνία ή 2310943817. Στο συνεργείο καθαρισμού Σίσυφος Θεσσαλονίκη πιστεύουμε ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός και επειδή στον πολιτισμό έχουν όλοι δικαίωμα γι αυτό γκρεμίσαμε τις τιμές μας σε όλες τις Υπηρεσίες καθαρισμού που παρέχουμε ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν και τις δημοσιεύουμε αναλυτικά παρακάτω, για να γνωρίζετε πάντα τι πληρώνετε.

 

Τελική τιμή είναι το ποσό που πληρώνει ο πελάτης και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%, όλα τα καθαριστικά, τα αναλώσιμα και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τις εργασίες καθαρισμού που παρέχουμε.

Καλέστε τώρα στο κιν. 6976643980 για άμεση Επικοινωνία  ή στο 2310943817.

Τα απορρυπαντικά (όλα είναι εγκεκριμένα από το ΓΧΚ) και τα εργαλεία ή μηχανήματα καθαρισμού παρέχονται από εμάς. Προσπαθούμε πάντα να προστατεύουμε το περιβάλλον, την υγεία μας και την υγεία των πελατών μας χρησιμοποιώντας ήπια απορρυπαντικά όπου αυτό είναι δυνατό.

Εάν έχετε κάποια απορία ή θέλετε διαφορετικό πρόγραμμα καθαρισμού από αυτά που αναφέρουμε παρακάτω Επικοινωνία μαζί μας για να σας δώσουμε μία ανταγωνιστική προσφορά ειδικά για εσάς ή να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Θα χαρούμε να  βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος σας.